ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ ΠΥΓΜΑΧΙΑΣ ΚΑΙ KICK BOXING

Αγώνες Kick Boxing και πυγμαχίας με φιλικό χαρακτήρα διοργάνωσε το γυμναστήριο Ultra Fighters Gym στην Θεσσαλονίκη την Κυριακή 17/10/2021. Η συμμετοχή των αθλητών-τριών ήταν αρκετά μεγάλη κάτω από αυστηρά μέτρα σύμφωνα με την οδηγία των ειδικών για την προστασία της υγείας.

 Το επίπεδο ήταν αρκετά υψηλό σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες. Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’  Κιλκίς με την αθλήτρια Τσομπάνη Άννα που αγωνίστηκε στο πρώτο αγώνα στο στυλ Low Kick Boxing που την έφερε νικήτρια και στο δεύτερο αγώνα στην πυγμαχία όπου στερήθηκε τη νίκη σε δύο σημεία.

 Ο αθλητής Τσαρσιταλίδης Δημήτριος αγωνίστηκε στο στυλ Low Kick Boxing σε δύο αγώνες.

 Στον πρώτο αγώνα στερήθηκε την νίκη διότι δεν καταγράφηκαν από τη διαιτησία στον αντίπαλο τα δύο Knock Down.

 Στο δεύτερο αγώνα ο αντίπαλος εγκατέλειψε στον 2ο γύρο φερνοντας την νικη στον αθλητή μας με διαφορά.

Με ή χωρίς νίκη το αποτέλεσμα είναι πάντα θετικό γιατί η εμπειρία είναι βασικό στοιχείο για την αναβάθμιση της τεχνικής κατάρτισης του κάθε αθλητή-ριας.

 Πρέπει να τονίσουμε και να ευχαριστήσουμε τον χορηγό ‘Εβλογημένο’ Νηστίσιμο για την στήριξη στην αθλήτρια Τσομπάνη Άννα αναβαθμίζοντας τον μαχητικό της εξοπλισμό για την συμμετοχή της στις διοργανώσεις.

Συγχαρητήρια έδωσαν οι προπονητές του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για την άψογη παρουσία και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.