ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΔΙΕΞΗΧΘΗ Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ SUMMER CAMP

Ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα στο συνεδριακό του Δήμου Κιλκίς την Κυριακή 12, Μαρτίου 2023 με θέμα: ‘Επικοινωνώντας αποτελεσματικά με το παιδί μου, η αξία των ορίων‘. Ένα θέμα που έχει να κάνει με το ακριβότερο δώρο της ζωής που λέγεται παιδί. Υπεύθυνοι διοργάνωσης ήταν οι προπονητές – δάσκαλοι Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος και μετά την σύντομη σύσταση έδωσαν το λόγο στην κεντρική ομιλήτρια κυρία Ταρατσίδου Ιωάννα,ψυχολόγος ΑΠΘ, Μsc Σχολικής Ψυχολογίας, Ψυχολόγος ΕΔΥ( Επιτροπών διεπιστημονικης υποστήριξης).

Στόχος αυτής της ενημερωτικής ημερίδας ήταν μέσα από την φιλική και οικογενειακή ατμόσφαιρα να εκφραστούν απόψεις και ο διάλογος με την ψυχολόγο κα Ταρατσίδου να βοηθήσει αποκομίζοντας όλοι οι συμμετέχοντες θετικά στοιχεία. Η συμμετοχή ήταν μεγάλη σε αριθμό αλλά και στο διάλογο.

Στη συνέχεια έγινε πλήρης ενημέρωση για το Tolmi Summer Camp ( Κατασκηνωτικο καμπ της Τολμης ), από τους υπεύθυνους Λεμονίδη Μιλτιάδη και Λεμονίδη Σταύρο, που θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο 2023.
Η κατασκήνωση έχει σημαντικό ρόλο στο χαρακτήρα του παιδιού διότι ενεργοποιει αισθήματα υπευθυνότητας και αυτονομίας, με τη συνεχή υποστήριξη των υπευθύνων. Η ομάδα μας ενισχύεται με την συμμετοχή της ψυχολόγου, που θα είναι δίπλα μας από την αρχή μέχρι το τέλος της όμορφης αυτής εκδρομής, για να συμβάλει στην καλή ψυχολογία όλων των παιδιων.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Κιλκίς και τους αρμόδιους για την άψογη συνεργασία και στήριξη στην προσπάθεια μας αυτή.