ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΓΙΕΣ

Χρόνια Πολλά Κιλκίς!

Ο πρόεδρος του Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης εύχονται Χρόνια Πολλά!

Μάχη Κιλκίς – Λαχανά: Κατά τη διάρκεια του Β’ Βαλκανικού Πολέμου, το τριήμερο 19-21 Ιουνίου 1913, διεξήχθη η ιστορικής σημασίας Μάχη Κιλκίς – Λαχανά, σφοδρή ελληνοβουλγαρική σύγκρουση, που απέβη νικηφόρος για τα ελληνικά στρατεύματα και άνοιξε το δρόμο για την απελευθέρωση της Ανατολικής Μακεδονίας

Η Μάχη Κιλκίς-Λαχανά υπήρξε από τις φονικότερες της νεώτερης ελληνικής ιστορίας. Παράλληλα όμως συγκαταλέγεται και στις πιο ένδοξες σελίδες της, που επιτεύχθηκε ως απόρροια του υψηλού ηθικού, ηρωισμού και ανδρείας των ελληνικών τμημάτων.

O Αθλητικός Σύλλογος ‘Η Τόλμη’ θα παραμείνει κλειστός σήμερα Παρασκευή 21 Ιουνίου και τη Δευτέρα 24 Ιουνίου λόγω της θρησκευτικής αργίας του Αγίου Πνεύματος.

Επισήμανση: Την Τρίτη θα πραγματοποιηθεί επαναληπτική πρωινή προπόνηση στις 10.00 – 13.00 για τις εξετάσεις προαγωγής ζωνών που θα πραγματοποιηθούν την ίδια μέρα.