ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ 1st EUROPEAN CHAMPIOSHIP DEAF TAEKWONDO WTF ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ Η ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΛΕΔΑΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ

Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Deaf Taekwondo WTF Kyorugi-Poomsae ανδρών-γυναικών διεξήχθη στo Γερεβάν της Αρμενίας από 26 έως 30 Οκτωβρίου 2015. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι συμμετείχαν πρωταθλητές-ριες παγκόσμιοι και Ευρώπης ανεβάζοντας το ενδιαφέρον από την ποιότητα των αγώνων.
Όλες οι ομάδες επανδρώθηκαν από τα εθνικά πρωταθλήματα του κάθε κράτους. Στην Ελλάδα από το πανελλήνιο που πραγματοποιήθηκε στις 14-06-2015 Κυριακή, στο κλειστό στάδιο Σταυρούπολης Θεσ/νίκης συγκροτήθηκε η Εθνική ομάδα.
Μέλος της Εθνικής με το χρυσό πανελληνίου είναι η αθλήτρια του Α.Σ. Taekwondo ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς Φουλεδάκη Μαρία στην κατηγορία γυναικών + 67 κιλά. Διεκδίκησε με όλες τις δυνάμεις και την πολύχρονη εμπειρία που την στηρίζει φτάνοντας στον τελικό με την πρωταθλήτρια Τουρκίας. Δεν στάθηκε δυνατή η νίκη παρά την προσπάθεια και κατατάχτηκε στην 2η θέση αργυρό μετάλλιο.
Είναι μεγάλη τιμή για την αθλήτρια, τον σύλλογο και την πόλη του Κιλκίς αυτή η μεγάλη διάκριση. Η συνεχής στήριξη των προπονητών του συλλόγου, των γονέων, των παραγόντων της Ομοσπονδίας και των Coach της Εθνικής, Αρετής Αθανασοπούλου ( Ολυμπιονίκης ) και της Μαρίας Καρπαθάκη, υπεύθυνη ομάδας Ελληνικής Αστυνομίας, έφεραν αυτό το αποτέλεσμα.
Οι θυσίες, η υπερπροσπάθεια, η στέρηση, ο στόχος με τη σωστή υποδομή προπονητικά, με χαρακτήρα και καλή ψυχολογία ανέβασαν τη Μαρία στο βάθρο της Ευρώπης δηλώνει με συγκίνηση ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και νιώθει υπερήφανος. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας με σοβαρότητα και πολύ δουλειά για τις διοργανώσεις που έρχονται.