ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ Ο ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ KICK BOXING

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing της Ελληνικής Ομοσπονδίας Π.Ο.Κ., διεξήχθη στις 3-4-5 Ιουνίου 2016 στο κλειστό στάδιο Βαρέων Αθλημάτων Πάλης ( Άνω Λιοσίων ).

Τα στυλ που αγωνίστηκαν ήταν στο Ring Sports : Full Contact, Low Kick, K1 Rules και στο Tatami Sports: Point Fighting, Kick Light, και  Light Contact.

Η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη σε όλα τα στυλ με αναμετρήσεις έως και 4 φορές. Ο ανταγωνισμός ήταν πολύ σκληρός διότι ο πρώτος ανά κατηγορία και στυλ θα συμμετάσχει στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα το οποίο θα διεξαχθεί στην Ελλάδα για τρία στυλ και στην Σλοβενία τα άλλα τρία. Σύμφωνα με την Παγκόσμια (WAKO) μέχρι σήμερα το επίπεδο ήταν υψηλό διότι συμμετείχαν έμπειροι-ες με διακρίσεις κατηγοριών.

Η διοργάνωση ήταν άψογη και  η διεξαγωγή ήταν ομαλή με 4 ρινγκ και τρία ταταμι.

Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τον αθλητή Μουρατίδη Γεώργιο στα -71 κιλά στο στυλ Low Kick στο Ring και κατάφερε να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο. Η αναμέτρηση για τον τελικό ήταν πολύ δύσκολη διότι αγωνίστηκε με τον αθλητή ο οποίος πήρε την κατηγορία. Ήταν πολύ μεγάλη η εμπειρία η οποία αναβάθμισε την αγωνιστικότητα διεκδικώντας καλή κατάταξη. Πρέπει να τονίσουμε και να διευκρινίσουμε ότι η μόνη επίσημη ομοσπονδία και αναγνωρισμένη από τη Γ.Γ.Α. και το υπουργείο παιδείας για θέματα και μορίων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ είναι η Π.Ο.Κ.

Πρέπει να σεβαστούμε την αναγνωρισιμότητα των επίσημων ομοσπονδιών στηρίζοντας τα όνειρα των παιδιών για το μέλλον τους και τις απολαβές μέσα από την αγωνιστικότητα τους. Η σοβαρότητα και των στόχων πλέον από την ομοσπονδία υποστηρίζεται από τον πρόεδρο κ. Μιχάλη Τριανταφύλλου ο οποίος είναι άξιος συγχαρητηρίων. Συγχαρητήρια έδωσαν στον αθλητή του συλλόγου ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές για την προσπάθεια και διάκριση και εύχονται καλή συνέχεια.