ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ CAMP ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ 2016

Προπονητικό Camp Taekwondo WTF πραγματοποιήθηκε στο Βόλο στα τέλη Αυγούστου με πολλούς συλλόγους Βορείου και Νοτίου Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και όλη η προσπάθεια ενισχύθηκε από αθλητές-ριες από συλλόγους της Ιταλίας, Μαρόκο, Ουγγαρίας, Βελγίου, Αλβανίας, Βουλγαρίας καθώς και από 30 συλλόγους της Ελλάδας. Δυο προπονήσεις την ημέρα, το πρωί με τακτική, αγώνα, ανάλυση, κινησιολογία αγωνιστικού χαρακτήρα και το απόγευμα σπαριγκ με κυκλική και χρυσό πόντο καθώς και ανταγωνισμό ομάδων( άτυπο εσωτερικό πρωτάθλημα).

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η πλουσιότερη εμπειρία προκειμένου να ανταπεξέλθουν και να πραγματοποιήσουν τους στόχους όσο δύναται. Η συνεχή επαφή με τον αγωνιστικό τομέα και οπωσδήποτε με την υποχρεωτική ανάλογη υποδομή ενισχύει το επίπεδο και το διατηρεί ψηλά.

Το προπονητικό team αποτελείτο από τον προπονητή Εθνικής ομάδας Ουγγαρίας Balazs Toth, τον Ιταλό προπονητή Aldo Codazzo, τον Μολδαβό Moustapha Akkouh, τον Νορβηγό προπονητή Geir Oien. Η καλή χημεία και εμπειρία των ξένων προπονητών έφερε ένα ωραίο κλίμα με αποτέλεσμα την καλή , αποτελεσματική, ουσιώδη και ευχάριστη διεξαγωγή του σεμιναρίου.

Υπεύθυνοι διοργάνωσης ήταν οι Τόρης Δημήτριος , προπονητής του Νικόμαχου Βόλου και Παϊταρίδης Νικόλαος προπονητής του ΣΟΑΤ Τρικάλων.”Πιστεύουμε ότι έχουν αποκομίσει όλοι όσο δύναται ο κάθε ένας ξεχωριστά”, δηλώνουν οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και εύχονται καλή συνέχεια στα πρωταθλήματα που έρχονται στη σεζόν 2016-2017.