ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

Η καθιερωμένη ετήσια εμποροπανήγυρη στην πόλη του Κιλκίς πραγματοποιήθηκε από την Τετάρτη 07/09/2016 έως και την Δευτέρα 12/09/2016.

Ο χαρακτήρας ήταν εμπορικός για την έκθεση και προβολή πολλών ειδών με την επαγγελματική ιδιότητα των συμμετεχόντων. Για τη φετινή γιορτή ο Δήμος και συγκεκριμένα ο τομέας Αθλητισμού Πολιτισμού ΟΠΟΝΓΑ και συγκεκριμένα με τον υπεύθυνο κ. Δημήτριο Τσαντάκη και τη κα Σοφία Κεσίδου επέλεξαν να ενσωματώσουν στη διοργάνωση και τους αθλητικούς συλλόγους. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί ο αθλητισμός είναι πολύ σημαντικό κομμάτι στη ζωή μας και η ευκαιρία να προβληθεί στον κόσμο είναι σημαντική.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Taekwondo ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς, όπου και παραχωρήθηκε η έδρα για την προβολή του στην 21η Ιουνίου δίπλα στο καφέ Va Bene.

Στις 07/09/2016 την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε η πρώτη επίδειξη αλλά λόγων βροχής δεν ήταν η απόλυτη για εμάς. Μας επετράπη να πραγματοποιηθεί για δεύτερη φορά το Σάββατο στις 10/09/2016 με όλες τις δυνατότητες μια οργανωμένη επίδειξη ώστε να παρουσιάσουμε τη δουλειά και το επίπεδό μας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα ΟΠΟΝΓΑ Κιλκίς ο σύλλογος παρέμεινε μέχρι και τη Δευτέρα στο χώρο έκθεσης στηρίζοντας την προσπάθεια του Δήμου σεβόμενοι το θεσμό του Δήμου Κιλκίς και αναγνωρίζοντας τις αξίες.

Ευχαριστούμε το Δήμο για την ευκαιρία που μας δώθηκε να προβάλουμε το Ολυμπιακό άθλημα Taekwondo καθώς επίσης και τα καταστήματα Va bene και Τζόβας για τη στήριξη τους καθόλη τη διάρκεια.