ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ

Αγώνες Kick Boxing στο ring και ταταμι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ με υπεύθυνο τον κ. Τσικούρη Ιωακείμ και τον τοπικό σύλλογο διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ηράκλειας Σερρών, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 120 αθλητές-ριες από 18 συλλόγους με καλό επίπεδο σε ορισμένες κατηγορίες. Κληρώθηκαν όλοι οι αθλητές-ριες για ένα αγώνα ανακηρύσσοντας και νικητή. Στους πολύ μικρούς για καλή ψυχολογία δεν υπήρχε νικητής με στόχο την ομαλή γνωριμία του αγωνιστικού τομέα.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 4 αθλητές-ριες σημειώνοντας καλή παρουσία με τεχνική και τακτική.

  • Παλευτόπουλος Ευστράτιος εφήβων, έως 81 κιλά. Low kick, νίκη με μεγάλη διαφορά.

Δεν κατάφεραν να διακριθούν για ένα σημείο οι:

  • Παλευτόπουλος Γεώργιος, παίδων. Kick Light, +48 κιλά
  • Μουρατίδης Γεώργιος, ανδρών Low kick -71 κιλά
  • Κανελιάς Δημήτριος, παίδων, Kick Light,-32 κιλά

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η μια εμπειρία παραπάνω και η προσαρμογή προκειμένου να ενισχύσουν την ικανότητά τους να αναπτυχθούν στους δύσκολους αγώνες.

Συγχαρητήρια έδωσε στους αθλητές του συλλόγου για την άψογη παρουσία τους ο πρόεδρος Δ.Σ. κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια για τις επόμενες διοργανώσεις οποιουδήποτε χαρακτήρα.