Η ΤΟΛΜΗ ΚΙΛΚΙΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την πορεία του συλλόγου στην αγωνιστική σεζόν 2016-2017.

Ο σύλλογος μας συμμετείχε σε όλες τις διοργανώσεις της Ένωσης Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε), της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό (ΕΛ.Ο.Τ.) και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Kick Boxing (ΠΟΚ) καθώς και σε όλους τους φιλικούς αγώνες που διεξάγονται κάθε χρόνο. Οι διοργανώσεις της Ε.ΤΑ.Β.Ε. είναι τρεις ανά έτος με χαρακτήρα πρωταθλητισμού και οι πρώτοι στην βαθμολογία εισάγονται  στο κλιμάκιο. Από τον σύλλογό μας εισήχθησαν 8 αθλητές-ριες. Επίσης βραβεύτηκαν οι δέκα πρώτοι σύλλογοι και η Τόλμη Κιλκίς κατατάχθηκε ως 5ος σύλλογος από 97 στην Β.Ελλάδα. Επίσης είχαμε διακρίσεις στα πανελλήνια πρωταθλήματα Taekwondo και Kick Boxing. Συμμετείχαμε επιπλέον σε πολλές διοργανώσεις στο εξωτερικό στα ανοιχτά διεθνή G1 πρωταθλήματα στην Σερβία, Κροατία και Βουλγαρία καθώς και σε προπονητικά camp στον ελλαδικό χώρο με σκοπό την βελτίωση της αγωνιστικής και τεχνικής κατάρτισης.

Πρέπει να τονίσουμε ότι από Πανελλήνιες διακρίσεις αποκτάς μόρια για τα πανεπιστήμια της Ελλάδος (ΑΕΙ & ΤΕΙ) όπου είχαμε την χαρά να τα αποκτήσουν αθλητές-ριες μας τα τελευταία χρόνια λόγω πανελλήνιων μεταλλίων.

Είναι τιμή για τον σύλλογο μας που η αθλήτρια Φουλεδάκη Μαρία, μετά από διακρίσεις στην ομοσπονδία Deaf Taekwondo, αργυρό μετάλλιο στο πανευρωπαικό πρωτάθλημα και χάλκινο μετάλλιο στον παγκόσμιο πρωτάθλημα, θα συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα στις 28-30 Ιουλίου 2017, Σαμψούντα Τουρκίας, με την εθνική ομάδα.

Τέλος, κάθε καλοκαίρι ο σύλλογος έχοντας ως κύριο γνώμονα τον απογαλακτισμό, την αυτοεξυπηρέτηση καθώς και την ανάπτυξη ομαδικότητας και του αισθήματος ‘’μπορώ και μόνος μου’’, συμμετέχει σε καλοκαιρινά camp στην περιοχή της Χαλκιδικής τα τελευταία πέντε χρόνια. Η διάρκεια είναι οκτώ μέρες, 310 Αυγούστου 2017. Υπεύθυνοι συνοδοί είναι οι δάσκαλοι Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης καθώς και ενήλικοι εκπαιδευμένοι ομαδάρχες.

Ο σύλλογος θα λειτουργεί μέχρι και την Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017 και έπειτα θα παραμείνει κλειστός για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο. Η έναρξη εγγραφών και όλων των προγραμμάτων/μαθημάτων θα πραγματοποιηθεί στις 1 Σεπτεμβρίου 2017.

Το Δ. Συμβούλιο και οι προπονητές του Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς εύχεται καλό καλοκαίρι με υγεία.