Η ΜΑΡΙΑ ΦΟΥΛΕΔΑΚΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ DEAF TAEKWONDO ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Αγώνες και διακρίσεις της Μαρίας Φουλεδάκη του Ισαάκ και την Βαίτσας από τον Α.Σ ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς, πρωταθλήτρια Ελλάδος με τρία χρόνια συμμετοχή στο κλιμάκιο, δύο πανελλήνιες διακρίσεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό και τρία χρόνια πρωταθλήτρια Ελλάδος στην Ελληνική Ομοσπονδία Deaf Taekwondo.

Η συμμετοχή σε μεγάλες διοργανώσεις απέναντι σε μεγάλα ονόματα στο εξωτερικό σε A Class, G1 και G2, στο President Cup στην Αθήνα, σε camp στην Ελλάδα και στην Σερβία την έκανε πιο έμπειρη και δυνατή για να έχει την δυνατότητα διαχείρισης των αγώνων με στόχο την διάκριση. Κατέκτησε την δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Deaf Taekwondo, Γερεβάν Αρμενίας, 26-30 Οκτωβρίου 2015 και τρίτη θέση χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Σαμψούντα Τουρκίας, 19-20 Ιουλίου 2016. Μετά την υψηλή βαθμολογία στο σύνολο είναι μέλος της εθνικής ομάδας και τον Ιούλιο 2017 θα συμμετάσχει στην Ολυμπιάδα Deaf που θα διεξαχθεί στις 28-30 Ιουλίου 2017 στην Σαμψούντα, Τουρκία.

Η Μαρία καλείται στα 19 της χρόνια να αγωνιστεί στην Ολυμπιάδα ανάμεσα σε κορυφαίες αθλήτριες με τα ελληνικά χρώματα και στόχο το βάθρο. ‘’Σαν χθες ήταν που μικρή πέντε ετών ήρθε στο σύλλογο να ξεκινήσει ταεκβοντό και σήμερα διεκδικεί μια θέση στην μεγαλύτερη διοργάνωση στον κόσμο, την Ολυμπιάδα, ώντας πολύ δυνατή, υπάκουη και υπομονετική΄΄ δηλώνουν οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.

Όλη η οικογένεια του Α.Σ ‘Η Τόλμη΄ Κιλκίς, αθλητές-ριες/γονείς, προπονητές, το Δ.Σ και ο πρόεδρος του συλλόγου εύχονται καλή επιτυχία στην Μαρία.

Ευχαριστούμε την ΦΑΡΜΑ ΚΟΥΚΑΚΗ Α.Ε για την χορηγία στην προσπάθεια αυτή.