ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’

Διασυλλογικοί και sparring αγώνες kick boxing ( low kick, kick light και πυγμαχίας )υπο την αιγίδα της ΠΟΚ με υπεύθυνο τον Ιωακείμ Τσικούρη, διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ηράκλειας στις 11 Φεβρουαρίου 2018. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 100 αθλητές-ριες σε όλα τα στυλ με πολύ καλό επίπεδο. Όλοι οι αθλητές-ριες έκαναν δυο με τρεις αγώνες με στόχο την εμπειρία τη βελτίωση της αγωνιστικής ικανότητας και την αναβάθμιση του αθλήματος.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε ring στα στυλ low kick και πυγμαχία και στο τατάμι το kick light και point fighting.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 3 αθλητές.

  • Παλευτόπουλος Ευστράτιος, στο στυλ low kick, κατηγορία εφήβων, έως 84 κιλά, στον πρώτο αγώνα ισοπαλία και στο δεύτερο στερήθηκε τη νίκη για ένα βαθμό.
  • Αθανασιάδης Μελέτιος, εφήβων, στο στυλ kick light, έως 63 κιλά, πολύ καλή παρουσία με διαφορά υπέρ του και νίκη.
  • Τσόπελας Γεώργιος, ανδρών, έως 67 κιλά, στο άθλημα πυγμαχίας, παρά τον πρώτο του αγώνα είχε πολύ καλή παρουσία με κανόνες sparring.

Όλα τα διασυλλογικά όποιου χαρακτήρα έχουν τη δυνατότητα εμπειρίας αναβαθμίζοντας την τεχνική αγωνιστική κατάρτιση και ενισχύοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα να ανταπεξέλθουν στα πανελλαδικά πρωταθλήματα. Τους αθλητές στήριξαν και οι συναθλητές Κάργας Σωτήριος, Τσελεκίδης Κωνσταντίνος, Θωμάς Αλεξανδρίδης, Παύλος Βαλσαμίδης.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές ο πρόεδρος του συλλόγου κ .Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που ακολουθούν.