ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING ‘ΦΙΛΙΠΠΟΣ CUP’ 2018

Διασυλλογικοί αγώνες Kick Boxing διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Φίλιππος Βέροιας την Κυριακή 6 Μαϊου 2018. Υπεύθυνoi διοργάνωσης ήταν οι σύλλογοι Μαχητές Σιθωνίας και Φίλιππος Βέροιας ,υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ. Στα στυλ που αγωνίστηκαν οι αθλητές-ριες ήταν Low Kick, Kick Light.

Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε ένα ring και δυο τατάμι. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν  ήταν Α/Γ, Ε/Ν, Π/Κ και παμπαίδων-πανκορασίδων με σεβαστή συμμετοχή αριθμητικά σε ορισμένες κατηγορίες με καλό επίπεδο.

Όλοι οι αθλητές-ριες αγωνίστηκαν μια φορά με κλήρωση ισότιμων περίπου λόγω εμπειρίας με καθαρά φιλικό χαρακτήρα.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η μια εμπειρία παραπάνω για τους προχωρημένους και οπωσδήποτε για τους νέους στον αγωνιστικό τομέα να γνωρίσουν και να εξοικειωθούν.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τον αθλητή Αθανασιάδη Μελέτιο στο στυλ Kick Light έως 62 κιλά.

Υποστηρίχθηκε από την τεχνική του και την καλή προετοιμασία με αποτέλεσμα να έχει διαφορά στο αποτέλεσμα και να βγει νικητής από αυτή την αναμέτρηση. Οι στόχοι μετά το αργυρό μετάλλιο στο πανελλήνιο του 2017 είναι υψηλοί για αυτό το λόγο η κάθε εμπειρία είναι σημαντική για τις επόμενες επίσημες διοργανώσεις.

Τον αθλητή στήριξαν οι προπονητές Λεμονίδης Μιλτιάδης, Λεμονίδης Σταύρος στην προσπάθειά του. Συγχαρητήρια έδωσαν στον αθλητή ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια στις διοργανώσεις που έρχονται.