ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ ΟΙ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΘΛΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΛΜΗ ΚΙΛΚΙΣ

Η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη που πραγματοποιείται επί σειρά ετών στην πόλη του Κιλκίς διεξήχθη και τη φετινή χρονιά από 5 Σεπτεμβρίου έως 9 Σεπτεμβρίου. Είναι θεσμός πλέον και υποστηρίζεται συνολικά από όλους τους πολίτες. Έχει μεγάλη σημασία να στηρίζεις την όλη προσπάθεια που καταβάλλεται από το Δήμο Κιλκίς και τους αρμόδιους από το Τμήμα Πολιτισμού Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Τσαντάκη και τους συνεργάτες του. Μέσα στο πλαίσιο της αναβάθμισης της εμποροπανήγυρης και της ποιότητας αυτής η ενσωμάτωση του αθλητισμού στο πρόγραμμα ήταν πολύ σημαντική πιστεύουμε για τη διοργάνωση αλλά και για όλους τους ενδιαφερόμενους προβάλλοντας το έργο τους όσο δύναται για τον καθένα.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς πραγματοποιώντας δυο επιδείξεις, την Παρασκευή 7/9/2018 στο δημοτικό πάρκο ( Κήπος ) και το Σάββατο 8/9/2018 στην 21η Ιουνίου μπροστά στο καφέ Va Bene. H Tolmi Kilkis Demostration Team αποτελείτο από 30 αθλητές-ριες με πρόγραμμα των ολυμπιακών αθλημάτων Taekwondo WT, Πυγμαχίας καθώς και του μαχητικού σπορ Kick Boxing. O τρόπος και ο στόχος της παρουσίασης, αντιπροσωπεύοντας μέσα από το σύλλογο το άθλημά μας, ήταν η δυνατότητα και ικανότητα να εκτελείς σωστά με τεχνική και καλή προετοιμασία. Οι εξειδικευμένες τεχνικές ανέβασαν τον πήχη του θεάματος.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα επίδειξης για την άψογη παρουσία όπως και τα μέλη του συλλόγου που στήριξαν την προσπάθεια και τον Δήμο για την άριστη διοργάνωση, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης δηλώνοντας ότι ο σύλλογος στηρίζει την προσπάθεια.