ΜΕ ΧΡΥΣΟ, ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ 5η ΘΕΣΗ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ ΕΛΟΤ ΚΑΙ ΕΟΑΚ

Χρυσή Πανελληνιονίκης η Φουλεδάκη Μαρία και αργυρός πανελληνιονίκης ο Κουτσός Αριστείδης  στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών, εφήβων-νεανίδων της ΕΛΟΤ και της Ομοσπονδίας Κωφών ΕΟΑΚ, που διεξήχθη στις 3-4-5 Μαΐου 2019 στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη  και σε πολλές κατηγορίες για τον τελικό οι αναμετρήσεις ανερχόταν έως και τις έξι. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό διότι απαρτίζεται η εθνική Ελλάδος υπολογίζοντας τη βαθμολογία από  διακρίσεις σε προηγούμενες διεθνείς διοργανώσεις G1-G2.

Οι αγώνες διεξήχθησαν σε έξι τερέν τα τρία νέου τύπου, νέοι κανονισμοί διαιτησίας, video replay και κάρτα ενστάσεων σε όλες τις αναμετρήσεις.

 Σε αυτή τη μεγάλη και κορυφαία διοργάνωση που γίνεται μια φορά κάθε χρόνο συμμετείχε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 6 αθλητές-ριες.

Φουλεδάκη Μαρία γυναικών +73 κιλά, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και πήρε το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί  μέσα στο 2019 σύμφωνα με την ομοσπονδίας ΕΟΑΚ.

  • Κουτσός Αριστείδης ανδρών έως 54 κιλά, κατέκτησε το Αργυρό μετάλλιο με τέσσερις αγώνες.
  • Δαδούπης Φώτιος εφήβων έως 73 κιλά μετά από δυο νίκες κατατάχθηκε στην 5η θέση.
  • Παπουτσής Αθανάσιος εφήβων έως 68 κιλά στερήθηκε τη διάκριση για ελάχιστη διαφορά.
  • Ημερίδης Άγγελος εφήβων έως 55 κιλά, παρά την πολύ καλή παρουσία του δεν κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στον τρίτο γύρο.
  • Αναστασιάδης Σεβαστιανός ανδρών έως 63 κιλά. Η προσπάθεια που κατέβαλε ήταν μεγάλη αλλά λόγων στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ήταν επαρκής η προετοιμασία για να μπορέσει να διακριθεί.

Ανεξαρτήτου αποτελέσματος από την διεκδίκηση της διάκρισης η συνεχής προσπάθεια και συμμετοχή σε αγώνες υψηλού επιπέδου εντός και εκτός Ελλάδος φέρνουν μπροστά μας τα θετικά στο άμεσο μέλλον. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Συνειδητοποιημένοι πλέον οι αθλητές-ριες με στόχο τις υψηλές διακρίσεις δουλεύουν σκληρά με πολλές προπονήσεις και συμμετοχή σε διεθνή meeting και σε προγράμματα εξειδικευμένα στο kyorugi.

Πρέπει να τονίσουμε ότι τα μετάλλια στηρίζουν με μοριοδότηση στις ανώτερες σχολές ΑΕΙ και ΤΕΙ σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Γ.Γ.Α.

Συγχαρητήρια έδωσαν στην ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης  και εύχονται καλή συνέχεια.