ΜΕ 33 ΑΘΛΗΤΕΣ-ΡΙΕΣ Η ΤΟΛΜΗ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ TAEKWONDO ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Φιλικοί αγώνες Taekwondo παίδων-κορασίδων υπό την αιγίδα της Ένωσης ( ΕΤΑΒΕ ) διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης στις 11/05/2019.

Οι ηλικίες που συμμετείχαν ήταν από 2005 έως 2014 όλων των κατηγοριών σε ζώνη με την εμπειρία που δύναται να κατέχει ο κάθε ένας.

Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη από συλλόγους Β. Ελλάδος στοχεύοντας τη γνωριμία του αγωνιστικού τομέα με σωστό και υγιή τρόπο προκειμένου να εξοικειωθούν. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε οκτώ τερέν με πλήρη εξοπλισμό προστασίας για να αποφευχθούν τραυματισμοί.

Η διαιτησία είχε ιδιαίτερη συμπεριφορά με εκπαιδευτικό χαρακτήρα προκειμένου να μάθουν από μικρή ηλικία ότι υπάρχουν κανονισμοί. Μεγαλώνοντας αυτό αφομοιώνεται και με αυτή τη φιλοσοφία επηρεάζονται θετικά και στην προσωπική τους ζωή.

Σε αυτή την όμορφη γιορτή αθλητισμού που πρωταγωνιστές ήταν τα παιδιά και όλοι οι άλλοι ακολουθούν, γονείς και προπονητές, συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 33 αθλητές-ριες:

Αμοιρίδης Δημήτριος, Μπουδούρης Γεώργιος, Παπαγεωργόπουλος Βασίλειος, Καγιάτου Κωνσταντίνα, Αλεξανδρής Νικόλαος, Χνιτίδης Ιωάννης, Παπαγεωργόπουλος Γεώργιος, Δαγλιανάκης Απόστολος, Τριανταφυλλίδης Ισαάκ-Ραφαήλ, Τσάτσης Μαρίνος, Καραπαναγιωτίδης Κωνσταντίνος, Χιωτέλη Ευαγγελία, Μπακίδου Κωνσταντίνα, Μάντσας Σωτήριος, Ηλιάδου Δήμητρα, Τσάτσης Παναγιώτης, Ντίτουρας Θεόδωρος, Αμανατίδης Ιωάννης, Παπαγεωργίου Ιωάννης-Μάριος, Τσαρίδης Στέφανος, Σκαρλάτου Αποστολία, Βαρκάς Γεώργιος, Παπαγεωργόπουλος Άγγελος, Ζενίδης Ιωάννης, Ασίκη Στυλιανή, Μωυσίδου Ελισάβετ, Παπαδοπούλου Αθηνά, Καμπουρίδου Αναστασία, Κώστας Γεώργιος, Κωστάκης Αθανάσιος, Αλεξίου Κωνσταντίνος, Μπουρλής Στέργιος, Μπούφη Μαρία.

Τα παιδιά με τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας στέλνοντας μηνύματα ότι μπορούν και θέλουν με αποδοχή από εμάς οποιασδήποτε ιδιότητας, είναι μάθημα δίχως εγωισμό.

Ανεξαρτήτου ηλικίας η συμμετοχή σε αναμετρήσεις με νόμιμες διαδικασίες ενισχύει και βελτιώνει την αγωνιστική ικανότητα όλων των αθλητών-ριών. Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης για την άψογη παρουσία όλων των αθλητών-ριών. Ευχαρίστησαν επίσης όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη πρώτα απ όλα , την στήριξη στην κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται και την πολύτιμη βοήθεια την ημέρα των αγώνων, όπως και τον διοργανωτή σύλλογο Hwarang  με προπονητές τον κ. Πεχλιβάνη Ιωακείμ και την κα Πεχλιβάνη Χριστίνα.

Είμαστε μαζί με τα παιδιά κάθε στιγμή προσπαθώντας για την από κοινού υλοποίηση των στόχων μας.