ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΤΑΒΕ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΛΟΤ 2021

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό με διοργανωτή την Ένωση Βορείου Ελλάδος ΕΤΑΒΕ διεξήχθη το Νοέμβριο 2021 στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρoυ. Οι ηλικιακές κατηγορίες που συμμετείχαν ήταν εφήβων-νεανίδων, παίδων-κορασίδων γεν. 2007 2008 2009 και παμπαίδων-παγκορασίδων γεν 2010 2011 2012. Όλοι οι αθλητές-ριες αγωνίστηκαν ανά χρονολογία ξεχωριστά. Η συμμετοχή ανερχόταν πάνω από 800 και πραγματοποιήθηκαν σε πέντε τερέν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Dae Do και βίντεο Replay για τις ενστάσεις.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 9 αθλητές-ριες. Η παρουσία ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα. Κατάφεραν να διακριθούν κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο η Μητρούλη Ιωάννα κορασίδων γεν 2009 έως 55 κιλά και ο Γκειβανίδης Ζαχαρίας παμπαίδων γεν 2010 έως 30 κιλά. Συμμετείχαν επίσης με πολύ καλή προσπάθεια και κατάταξη στην πέμπτη θέση οι:

  • Μωυσίδου Ελισάβετ, κορασίδων, έως 44 κιλά,
  • Καρανίκα Μελίνα, κορασίδων, έως 41 κιλά
  • Παπαγεωργόπουλος Άγγελος, παμπαίδων, έως 49 κιλά
  • Καραπαναγιωτίδης Κωνσταντίνος, παμπαίδων, έως 41 κιλά
  • Κουσούτης Κωνσταντίνος, παμπαίδων, έως 41 κιλά
  • Παπαγιαννίδης Θωμάς, παμπαίδων, έως 50 κιλά
  • Ζενίδης Ιωάννης, παμπαίδων, έως 53 κιλα.

Επίσης Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντό με διοργανωτή την Ελληνική Ομοσποδία Ταεκβοντό ΕΛΟΤ διεξήχθη τον Νοέμβριο 2021 στο κλειστό στάδιο Ωραιοκάστρου.

Η συμμετοχή ήταν μεγάλη και σε πολλές κατηγορίες για τελικό έφταναν έως τέσσερις με πέντε αγώνες. Σε 4 τερέν νέου τύπου πραγματοποιήθηκαν αγώνες με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Dae do με Video Player και κάρτα ένστασης σε κάθε αγώνα μέχρι και τελικό. Η διαιτησία εφάρμοσε τους νέους κανονισμούς σύμφωνα με την WTE και ETU. Σε αυτό το πρωτάθλημα συμμετείχε και ο Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με τον πρωταθλητή επί σειρά ετών Αναστασιάδη Σεβαστιανό στην κατηγορία έως 68 κιλά. Η παρουσία του ήταν άψογη σε όλα τα επίπεδα αλλά στερήθηκε της διάκρισης για δύο σημεία, σεβόμενοι πάντα φυσικά τον αντίπαλο.

Η προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι αθλητές-ριες ήταν σημαντική παρά τη μεγάλη αποχή αγωνιστικά λόγω της πανδημίας. Είναι θέμα χρόνου για την προσαρμογή της φυσικής κατάστασης και της τεχνικής ώστε να διεκδικούν και να διακρίνονται. Το σημαντικότερο είναι όμως η συμμετοχή και ο στόχος με καθαρό αθλητικό πνεύμα.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος,  Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος και εύχονται καλή συνέχεια στις επόμενες διοργανώσεις.