ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΕΓΧΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΜΑΥΡΩΝ ΖΩΝΩΝ

Εξετάσεις προαγωγής έγχρωμων και μαύρων ζωνών συλλόγου διεξήχθησαν στις εγκαταστάσεις του συλλόγου Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς στις 4 Δεκεμβρίου 2021. Η εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε δύο αίθουσες με ολοήμερη διαδικασία με όλα τα απαραίτητα μέτρα σύμφωνα με το πρωτόκολλο για την προστασία πάνω απ’ όλα των παιδιών. Με λαχτάρα όλοι υποψήφιοι για τη ζώνη που συμβολίζει την γνώση και την φυσική κατάσταση του καθένα ξεχωριστά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να αποδείξουν ότι μπορούν. Με σεβασμό πρέπει να αντιμετωπίσουμε παρά το μικρό της ηλικίας και για μεγαλύτερους ακόμα την προσπάθεια αμείβοντας επάξια αυτό που διεκδικούν.

Οι ζώνες ως βαθμός, που λέγεται κουπ, απαιτεί την ανάλογη ύλη που είναι τεχνική με τα πόδια, τεχνική με τα χέρια, βηματισμοί, βασική τεχνική, ειδικά στους νέους αθλητές-ριες και στη συνέχεια όσο μεγαλώνει η εμπειρία και ο χρόνος άσκησης έχουμε τα πούμσε δηλαδή τεχνικές με φανταστικό αντίπαλο, προηγμένες τεχνικές λακτισμάτων, θραύσεις και θεωρία.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι την προαγωγή σε μαύρη ζώνη συλλόγου κατάφερε η αθλήτρια Χατζή Αναστασία εξεταζόμενη εφ’ όλης της ύλης δηλαδή 8 πούμσε, πάνω από 250 κινήσεις και τεχνικές καθώς
και ότι άλλο απαιτείται σύμφωνα με την ΕΛΟΤ.

Σε αυτήν την γιορτή αθλητισμού έστω και με περιοριστικούς όρους μας τίμησαν ως εξεταστές ο κ.Χαμαλίδης Γρηγόριος και ο κ.Αλβανίδης Θάνος με το σημαντικό έργο που έκαναν απέναντι σε όλους αθλητές – ριες.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν όπως κι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την κατανόηση για τον τρόπο διεξαγωγής των εξετάσεων δίχως θεατές οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.