ΜΕ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ Η ΤΟΛΜΗ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ KICK BOXING

Αγώνες Kick Bοxing με φιλικό χαρακτήρα διεξήχθησαν στο γυμναστήριο Golden Gloves με άψογο διοργανωτικό πρόγραμμα στις 19 Δεκεμβρίου 2021 στη Θεσσαλονίκη. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η αγωνιστική εμπειρία όλων των αθλητών-ριών με σοβαρό και υψηλό επίπεδο συμμετέχοντας πρωταθλητές και από το πρόσφατο πανελλήνιο πρωτάθλημα Kick Boxing. Οι συνεχείς συμμετοχές σε αγώνες όποιου επιπέδου με νίκη ή ήττα αναβαθμίζουν την αγωνιστική ικανότητα και οπωσδήποτε το επίπεδό σου.

Σε αυτή τη διοργάνωση με αξιόλογους αθλητές-ριες και προπονητές συμμετείχε ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με τους αθλητές: Τσαρσιταλίδη Δημήτριο στα έως 75 κιλά και Τσομπάνη Άννα στα έως 70 κιλά στο στυλ του Low Kick.

Τα θετικά σχόλια των διαιτητών και κριτών για την παρουσία των αθλητών μας και η νίκη μετά από δυνατούς αγώνες ήταν η ηθική αμοιβή, ανεβάζοντάς τους ταυτόχρονα σε ένα σκαλί πιο πάνω αγωνιστικά.

Πρέπει να τονίσουμε ότι ο σεβασμός στον αντίπαλο ανεξαρτήτου αποτελέσματος ενισχύει το αθλητικό πνεύμα με αποτέλεσμα να διεξάγονται καθαρά παιχνίδια.

Συγχαρητήρια έδωσαν για την άψογη συμπεριφορά και για τη νίκη των αγώνων, ο πρόεδρος κ. Ζαμανόπουλος Ιωάννης και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.