ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΤΣΑΡΣΙΤΑΛΙΔΗ ΔΗΜΗΤΡΙΟ ΣΤΟ ‘WHO IS NEXT’

Στις 28 Μαΐου 2022 διοργανώθηκε η βραδιά επιλέκτων αθλητών πυγμαχίας και kick boxingWho is next’ στην Καβάλα. Η συμμετοχή από αθλητές-ριες επιπέδου από σωματεία και προπονητές με εμπειρία ανέβασε το αγωνιστικό επίπεδο ώστε ως διοργάνωση να έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ένα ring με όλες τις προδιαγραφές, με απόλυτη επαγγελματική συμπεριφορά και την παρουσία τοπικών παραγόντων. Σημαντική είναι για την σωστή διεξαγωγή η υπεύθυνη στάση και εμπειρία των διαιτητών με την απόλυτη αντικειμενικότητα ως κύριο χαρακτηριστικό.

Σ’ αυτήν την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ ‘H Tόλμη’ με τον αθλητή Τσαρσιταλίδη Δημήτριο στο Κick Βoxing ( στυλ Low Kick) στην κατηγορία αντρών έως 75 kg σε έναν πολύ δυνατό αγώνα όπου τον έφερε νικητή με ομόφωνη απόφαση στα σημεία 3 – 0. Η αθλήτρια Tσομπάνη Άννα αγωνίστηκε στην πυγμαχία στην κατηγορία έως 72 kg με μια αξιόλογη αθλήτρια η οποία είχε υπεροχή στον αγώνα. Παρά την μεγάλη προσπάθεια της αθλήτριας, ηττήθηκε. Ο αγώνας πυγμαχίας έγινε κατ’ εξαίρεση για εμπειρία εφόσον η Άννα πρόκειται να αγωνιστεί στο Kick Boxing (στυλ Low Kick) στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα μέσα στο έτος 2022.

Συγχαρητήρια για την νίκη και την πολύ καλή δυνατή παρουσία δίνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Ζαμανόπουλος Ιωάννης και προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης.