ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΗΜΕΙΩΣΕ Ο ΤΣΑΡΣΗΤΑΛΙΔΗΣ ΤΗΣ ΤΟΛΜΗΣ ΣΤΟ ‘THE HONOUR OF FIGHTERS 8’

H αγωνιστική βραδιά Kick Boxing και πυγμαχίας επίλεκτων αθλητών-ριών ‘The Honour of Fighters 8’ πραγματοποιήθηκε στην Δράμα στις 29/4/2023. Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο κ.Μηναιός του Αθλητικού Συλλόγου Ξάνθης στο Θέατρο Live. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν σε δύο προγράμματα. Στο πρώτο, διασυλλογικού χαρακτήρα και διάφορες ηλικίες από 5 μ.μ μέχρι 10 μ.μ και στο δεύτερο αθλητές-ριες υψηλού επιπέδου έως και 12 π.μ.

Σε ένα κεντρικό ρινγκ κανονικών διαστάσεων έδωσαν όλοι οι αθλητές-ριες τον καλύτερό τους εαυτό με φανερά το επίπεδο και την εμπειρία που τους διέκριναν. Όλη η διοργάνωση υποστηρίχτηκε από αξιόλογους επί σειρά ετών προπονητές του χώρου.

Σε αυτήν την διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με τον αθλητή Τσαρσηταλίδη Δημήτριο στο στυλ Low Kick, έως 75 κιλά. Δυνατός αγώνας με τεχνική και από τις δύο πλευρές αλλά νικητής του αγώνα ήρθε ο αθλητής μας με 3-0 στους γύρους με ομόφωνη απόφαση.

Συγχαρητήρια στον αθλητή μας όπως και στον αντίπαλο για τον καθαρό και τεχνικό αγώνα που έδωσαν.

”Αναμένεται σκληρή δουλειά για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Πορτογαλία που έρχεται” δηλώνουν οι προπονητές του Α.Σ ‘Η Τόλμη’ Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Μιλτιάδης και Λεμονίδης Σταύρος.