Εξετασεις προαγωγης ζωνων της Τολμης.

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών του Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς διεξήχθησαν στην αίθουσα πρώην Νομαρχίας Κιλκίς, την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013.  

Όλοι οι αθλητές-ριες καλούνται δυο φορές το χρόνο να δώσουν εξετάσεις για τις γνώσεις τους ανα κατηγορία με την ανάλογη ύλη σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία ΕΛ.Ο.Τ.

Σε δυο προγράμματα διεξήχθησαν οι αξιολογήσεις. Στο πρώτο από την άσπρη ζώνη 10 CUP έως και πράσινη 6 CUP, και στο δεύτερο από μισή μπλέ 5 CUP έως και μαύρη συλλόγου , με πούμσε ( τεχνική κινήσεων με υποτιθέμενο αντίπαλο ), κινησιολογία, τεχνικές ποδιών ( λακτίσματα), χεριών ( μπλόκ ), ελαστικότητα ( φυσική κατάσταση ), θραύσεις και θεωρία.

Είναι πολύ σημαντικό να μπαίνεις σε αυτή τη διαδικασία και να κρίνεσαι, μέσα από τη διεκδίκηση και την υλοποίηση του συγκεκριμένου στόχου σου ανεξαρτήτου ηλικίας.

Την κορυφαία τους στιγμή έζησαν στην πρώτη φάση για τη μαύρη ζώνη συλλόγου οι:

-Λασκάκης Στυλιανός, Μουτσάκης Χρήστος, Μελεκίδης Νικόλαος, Γιαννής Μιχαήλ, Λασκάκης Νικόλαος, Παλόπουλος Δημήτριος, Μουλιώτα Αθανασία, Παντελίδου Ευφροσύνη, Παυλίδου Ευτυχία, Γεκτίδου Σταυρούλα.

Μετά από καλή προετοιμασία εφ΄ όλης της ύλης πλέον αιτείσαι από την ΕΛ.Ο.Τ. με εξετάσεις να αναγνωριστείς ως επίσημος κάτοχος Poom-Dan.

Ευχαριστημένη δήλωσε η επιτροπή από την παρουσία των αθλητών-ριών με τα όποια μικρά λάθη λόγω άγχους, η οποία αποτελείτο από τους επίσημους εξεταστές ΕΛ.Ο.Τ. κ. Ιωακείμ Πεχλιβάνη, κ. Χαμαλίδη Γρηγόριο, κ. Κωνσταντινίδη Σόλων.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και ευχαρίστησαν τους γονείς για την εμπιστοσύνη πάνω απ΄ όλα αλλά κ την στήριξη στην όλη προσπάθεια των παιδιών και του συλλόγου συνολικά.