Ο Α.Σ. Η Τολμη Κιλκις σε Πραβατζη

Αγώνες πυγμαχίας με χαρακτήρα σπάρινγκ διεξήχθησαν το Σάββατο 16/02/2013 στην αίθουσα του σταδίου Άρη στην Χαριλάου Θεσσαλονίκης.

Υπεύθυνος ήταν ο διευθυντής αγώνων της ομοσπονδίας ο κ. Νικόλαος Κούρκουλας.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η εμπειρία των αθλητών προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες του πανελληνίου, με την προϋπόθεση ότι μέσα στο έτος 2013, πριν το πανελλήνιο, να έχουν τρεις αναμετρήσεις οπωσδήποτε.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε κ ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με τον αθλητή Παπαευθυμίου Γεώργιο έως 60 κιλά και ήταν ο δεύτερος αγώνας για το 2013.

Η εμφάνισή του ήταν πολύ καλή, παρά το ελάχιστα λάθη, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να εγκαταλείψει στον δεύτερο γύρο. Τους αγώνες παρακολουθούσε και ο κ. Παναγιωτόπουλος Νικόλαος, επί σειρά ετών προπονητής της εθνικής , πρόεδρος της Ε.Ο.Π. και μέλος του Δ.Σ. της International Boxing Association-AIBA και διέκρινε αρκετούς αγώνες  με καλό επίπεδο μεταξύ των οποίων ήταν και ο αθλητής του συλλόγου μας.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος στον αθλητή και ευχήθηκαν καλή συνέχεια στην υλοποίηση των στόχων του.