Κοπη της πιτας Ε.ΤΑ.Β.Ε. και του Α.Σ. Η Τολμη Κιλκις

Γιορτή αθλητισμού διοργάνωσε με την κοπή της πίτας η Ένωση Tae Kwon Do Β. Ελλάδος Ε.ΤΑ.Β.Ε. στο αθλητικό μουσείο Θες/νίκης το Σάββατο 23-2-2013.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η βράβευση των αθλητών-ριών που διακρίθηκαν, με χρυσό μετάλλιο το 2012, στα πανελλήνια πρωταθλήματα ( ΕΛ.Ο.Τ. ), διασυλλογικά πρωταθλήματα Β. Ελλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ), πανευρωπαϊκά και παγκόσμια.

Ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί στο κάλεσμα της Ένωσης και δημιουργήθηκε μια ατμόσφαιρα οικογενειακή και συγκίνησης ειδικά από γονείς βλέποντας τα παιδιά τους να λαμβάνουν χειροκρότημα από όλο τον κόσμο για την επιτυχία τους.

Την γιορτή τίμησαν τοπικοί παράγοντες και ο υφυπουργός αθλητισμού κ. Ιωαννίδης Ιωάννης και ενημέρωσε τους αθλητές-ριες και γονείς ότι εφαρμόζεται πλέον το άνευ για ανώτερες σχολές από πανευρωπαϊκά και παγκόσμια, και μόρια από πανελλήνια. Είναι πολύ σημαντικό να στηρίζεται η προσπάθεια των νέων και ανταμείβεται ταυτόχρονα.

Σε αυτή την εκδήλωση ήταν παρών και ο Α.Σ.΄ Η Τόλμη΄ Κιλκίς για βράβευση με 6 αθλητές-ριες

-Kαϊκη Βαλσάμω, Δικαιοσυνόπουλο Χρήστο, Νίκογλου Παράσχο, Ποζίδη Συμεών, Φουλεδάκη Μαρία, Καπατσολίδου Μαριάννα.

Την όμορφη βραδιά επισφράγισε με την παρουσία του ο μεγάλος δάσκαλος Σταμάτης Κάσης που έχει τον σεβασμό όλων.

Η γιορτή δεν σταμάτησε για τον σύλλογο γιατί την Κυριακή 24-02-2013 και ώρα 11.30 π.μ. πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας στο ΛΑΦ Κιλκίς ( Λέσχη Αξιωματικών ). Η συμμετοχή ήταν μεγάλη αν και πρώτη φορά σε ανοικτή εκδήλωση. Έγινε βράβευση στους διακριθέντες του 2012 με αναμνηστική πλακέτα και στη συνέχεια η κοπή της πίτας. Το λόγο πήραν ο αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Δανιηλίδης Αλέξανδρος και το μέλος κ. Τσομίδης Παύλος όπως και ο γονέας κ. Λασκάκης Αντώνιος.

Η αναγνώριση από γονείς για το έργο που παράγεται στο σύλλογο είναι τα σημαντικότερο πράγμα. Η εμπιστοσύνη και η δημιουργία μιας μεγάλης οικογένειας με αγάπη και στόχους δίνει δύναμη στο σύλλογο για επιτυχίες. Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ .Κουραλίδης Παύλος, τα μέλη και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος, για τις επιτυχίες και ευχήθηκαν καλή συνέχεια.