Πρωτάθλημα Tae Kwon Do B. Eλλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. )

Πρωτάθλημα Tae Kwon Do B. Eλλάδος ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών  διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Νεάπολης Θεσ/νίκης στις 28-29 Ιανουαρίου 2012.

Η συμμετοχή ήταν ικανοποιητική με τέσσερις αγώνες σε αρκετές κατηγορίες για τελικό.

Πρέπει να τονίσουμε τις διαφορές υπέρ των αθλητών και του αθλήματος όπως η ηλεκτρονική ζύγιση, κλήρωση και οι ηλεκτρονικοί θώρακες. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει αντικειμενικότητα στη διεξαγωγή του αγώνα όλων των επιπέδων. Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι ηλικίες 1995 έως 1998. Πρέπει να σημειωθεί ότι οι ηλικίες 1997 και 1998 είναι παίδων, αλλά έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν με κύριο λόγο την εμπειρία σε πιο δύσκολα παιχνίδια.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με 7 αθλητές-ριες:

– Αναστασιάδης Παύλος, γεν. 1995, έως 59 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

– Καϊκη Βαλσάμω, γεν. 1998, έως 44 κιλά, αργυρό μετάλλιο

– Φουλεδάκη Μαρία, γεν. 1998, έως 59 κιλά στην οκτάδα.

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλλαν δεν κατάφεραν να προκριθούν  στα προημιτελικά οι:

Αναστασιάδης Σεβαστιανός, γεν 1996 έως 55 κιλά,

Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος, γεν. 1997 έως 63 κιλά,

Ποζίδης Συμεών, γεν.1998 έως 51 κιλά,

Στεφανίδου Ευθυμία, γεν. 1997 έως 59 κιλά.

Είναι σημαντικές οι αναμετρήσεις όλων των κατηγοριών και επιπέδου και για εμπειρικούς λόγους , γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο αναβαθμίζεσαι αγωνιστικά εφόσον υπάρχει και η σωστή υποδομή τεχνικής κατάρτισης. Τίποτα δεν είναι αρνητικό όταν καταβάλλεται μια προσπάθεια.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου ανεξαρτήτου αποτελέσματος και εύχονται καλή συνέχεια και πάνω από όλα με υγεία και στόχους.