Γιορτή Αθλητισμού και κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Tae Kwon Do B. Ελλάδος

Γιορτή Αθλητισμού και κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Tae Kwon Do B. Ελλάδος, στο Αθλητικό Μουσείο Θεσσαλονίκης, την Κυριακή στις 22/01/2012.

Στόχος της ενέργειας αυτής από την ένωση είναι η αναγνώριση και επιβράβευση των αθλητών-ριών για την διάκριση που είχαν το 2011, και ταυτόχρονα η γνωριμία και των γονέων για μια πιο υγιή και μεγάλη οικογένεια του Tae Kwon Do.

Στο κάλεσμα αυτό ανταποκρίθηκαν πάρα πολλοί όπως και τοπικοί παράγοντες του αθλητισμού και όχι μόνον. Για άλλη μια φορά τίμησε με την παρουσία του ο μεγάλος δάσκαλος κ. Σταμάτης Κάσσης, και δήλωσε ενθουσιασμένος από την ανταπόκριση.

Σε αυτή τη μεγάλη γιορτή αθλητισμού συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη ΄ Κιλκίς για τη βράβευση των αθλητών-ριών, τους Αναστασιάδη Σεβαστιανό, Δικαιοσυνόπουλο Χρήστο, Φουλεδάκη Μαρία και Καϊκη Βαλσάμω.

Επίσης βραβεύτηκαν τέσσερις σύλλογοι από τη Β. Ελλάδα για την καλή και άψογη διοργάνωση αγώνων που ανέλαβαν στις πόλεις τους και ήταν οι : Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς, Α.Σ. Πολυγύρου, Α.Σ. ΣΟΑΤ Τρικάλων, Α.Σ. Ορέστης Βασίλης  Ξάνθης. Ήταν πραγματικά άλλη μια μεγάλη τιμή για το σύλλογό μας.

Πρέπει να τονίσουμε και να αναγνωρίσουμε τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από την Ε.ΤΑ.Β.Ε. και ειδικότερα από τον πρόεδρο κ. Μανώλη Χρήστο προκειμένου το Ολυμπιακό Tae Kwon Do να διαδοθεί με τον πιο σωστό τρόπο και να έχει τον ανάλογο σεβασμό.

Συγχαρητήρια έδωσαν στους αθλητές-ριες ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και ευχήθηκαν καλή πορεία στο μέλλον.