Εξετασεις προαγωγης ζωνων Cup-Poom ( βαθμος )Ταε Κβον Ντο του Α.Σ. ΄H Τολμη΄ Kιλκις

Εξετάσεις προαγωγής ζωνών Cup-Poom ( βαθμός )Ταε Κβον Ντο του Α.Σ. ΄H Τόλμη΄ Kιλκίς  πραγματοποιήθηκε  την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2012 στην Αίθουσα  Μητρόπολης πρώην Νομαρχίας Κιλκίς.

Οι εξετάσεις διεξήχθησαν σε δυο τμήματα. Στο πρώτο από 10ο έως 6ο Cup, και στο δεύτερο από 5ο έως μαύρη ζώνη συλλόγου. Η διαδικασία αυτή γίνεται δυο φορές το χρόνο, σύμφωνα με την Ελληνική Ομοσπονδία. Πρέπει να σημειώσουμε ότι η κάθε κατηγορία, που διαχωρίζεται με το χρώμα ζώνης, έχοντας απαραίτητα τη δική της ύλη, όπως και τη βελτίωση της τεχνικής κατάρτισης υπολογίζοντας πάντα και την ηλικία.

Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν στα πουμσέ ( τεχνικές με υποτιθέμενο αντίπαλο ), κινησιολογία, τεχνική αγώνα, ελαστικότητα, θραύσεις, θεωρία. Η ανάλυση στην κάθε κατηγορία από αθλητές-ριες και εξεταστές ήταν πολύ σημαντικό κομμάτι με στόχο την εμπέδωση, ειδικά των μαύρων ζωνών συλλόγου διότι η επόμενη ενέργεια τους είναι οι εξετάσεις εφ όλης της ύλης για να την αποκτήσουν από την ΕΛ.Ο.Τ.

Η επιτροπή αποτελείτο από τους Ομοσπονδιακούς εξεταστές κ Πεχλιβάνη Ιωακείμ, Χαμαλίδη Γρηγόριο και Κωνσταντινίδη Σόλων, δηλώνοντας στο τέλος κάθε προγράμματος τον ενθουσιασμό τους για την παρουσία και προσπάθεια των αθλητών-ριών να ξεπεράσουν το πολύ καλό.

Είναι πολύ σημαντικό να επιβραβεύονται οι αθλητές-ριες τη στιγμή που διεκδικούν την αναβάθμισή τους. Η καλή ψυχολογία έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ειδικά σε μικρές ηλικίες για θετικό αποτέλεσμα σε όλους τους τομείς.

Επίσης είναι πολύ σημαντική η παρουσία και η στήριξη των γονέων στην προσπάθεια των παιδιών να κατακτήσουν αυτό που δικαιούνται με το δικό τους τρόπο.

Συγχαρητήρια έδωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου.