Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών ( Πραβατζή ) διεξήχθησαν στο Παλαί Ντε Σπορ το Σάββατο 19 Μαϊου 2012 από την Ένωση Βορείου Ελλάδος ( Ε.Ο.Π. ).

Αγώνες Πυγμαχίας ανδρών-γυναικών ( Πραβατζή ) διεξήχθησαν στο Παλαί Ντε Σπορ το Σάββατο 19 Μαϊου 2012 από την Ένωση Βορείου Ελλάδος ( Ε.Ο.Π. ).

Δικαίωμα συμμετοχής είχαν τα επίσημα εγγεγραμμένα μέλη στην Ομοσπονδία από συλλόγους Β. Ελλάδος. Η συμμετοχή ήταν αρκετά ικανοποιητική με στόχο την εμπειρία για τα πρωταθλήματα που έρχονται και των τριών κατηγοριών ( Α. Β. Γ. ).

Η συμμετοχή στην κάθε κατηγορία επιτρέπεται  σύμφωνα με τον αριθμό αγώνων που έχει ο κάθε αθλητής-ρια για λόγους προστασίας.

Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν ο κ. Νικόλαος Κούρκουλας για την κλήρωση και τη σωστή διεξαγωγή. Την διαιτησία κάλυψαν διαιτητές διεθνούς εμβέλειας, με κανονισμούς παγκόσμιας ομοσπονδίας.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με τον αθλητή Παπαευθυμίου Γεώργιο, στην κατηγορία ανδρών έως 60 κιλά.

Η παρουσία του ήταν πολύ καλή, παρά την αλλαγή κιλών στα 60 από 64 για θέμα προσαρμογής στην κατηγορία αυτή, με έναν έμπειρο παίκτη αλλά η σωστή τακτική τον έφερε νικητή 2-1 στα σημεία.

΄΄ Η προπόνηση και πάλι προπόνηση με ότι απαιτείται  για να είναι ολοκληρωμένη  μπορεί να υλοποιήσει τους στόχους ενός αθλητή-ριας΄΄, δήλωσαν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις που έρχονται με υγεία κ το ΄ευ αγωνίζεσθαι΄.