Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο Β. Ελλάδος παίδων-κορασίδων της Ένωσης ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. )

Διασυλλογικό πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο Β. Ελλάδος παίδων-κορασίδων της Ένωσης ( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) διεξήχθη στο κλειστό γυμναστήριο Μίκρας στη Θες/νίκη, στις 18-19 Φεβρουαρίου 2012. Οι ηλικίες που αγωνίστηκαν, με ηλικιακές κατηγορίες, ήταν 1997-98/ 1999-2000 και ξεχωριστά η 2001 η οποία συμμετείχε για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες της Ομοσπονδίας. Η συμμετοχή ανερχόταν στου 420 αθλητές-ριες και οι αναμετρήσεις σε ορισμένες κατηγορίες ήταν έως τέσσερις και πέντε.

Η ζύγιση, η κλήρωση και οι θώρακες υποστηρίχθηκαν με ηλεκτρονικό σύστημα. Είναι σημαντική επίσης η εξέλιξη της ηλεκτρονικής κάσκας η οποία εφαρμόστηκε σε ένα τερέν, σε πολλούς αγώνες με όλες τις δυσκολίες προσαρμογής αλλά ο στόχος είναι οι εγκυρότεροι πόντοι.

Ουσιώδη ήταν η εμπειρία ειδικά στους γεννηθείς 1997-98 διότι συμμετέχουν στο πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων που διεξάγεται τον Μάρτιο 2012.

Σε αυτή την άψογη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς με 19 αθλητές-ριες. Η συγκομιδή ήταν 5 χρυσά , 1 αργυρό και 3 χάλκινα μετάλλια.

1. Νίκογλου Παράσχος, έως 61 κιλά χρυσό μετάλλιο

2. Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος, έως 65 κιλά, χρυσό μετάλλιο

3. Ποζίδης Συμεών, έως 53 κιλά , χρυσό μετάλλιο

4. Καϊκη Βαλσάμω, έως 44 κιλά, χρυσό μετάλλιο

5. Καπατσολίδου Μαριάννα, έως 33 κιλά, χρυσό μετάλλιο

6. Φουλεδάκη Μαρία, έως 59 κιλά, αργυρό μετάλλιο

7. Μουλιώτα Αθανασία, έως 51 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

8. Κουτσός Αριστείδης, έως 33 κιλά, χάλκινο μετάλλιο

Στην οκτάδα: Καπατσολίδης Βασίλειος, Στεφανίδου Ευθυμία, Βαφειάδης Αθανάσιος,

Καλφοπούλου Μαρία, Κουτσού Δήμητρα, Μαργαρίτης  Βασίλειος

Δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν οι:

Παράσχος Δημήτριος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Τσόπουλος Δημήτριος, Παλόπουλος Δημήτριος, Καϊκης Δημήτριος.

Ανάλογα με την αγωνιστική εμπειρία και το επίπεδο του κάθε αθλητής-ρια είχε να αποκομίσει βελτιώνοντας την τεχνική κατάρτιση. Η καλή ψυχολογία, η προπόνηση και η αυτοπεποίθηση είναι βασικά στοιχεία για να διεκδικήσεις, αλλά ανεξαρτήτου αποτελέσματος σημασία έχει η συμμετοχή.

Πρέπει να τονίσουμε με ικανοποίηση ότι σύμφωνα με την Ένωση Β. Ελλάδος

( Ε.ΤΑ.Β.Ε. ) για τη διοργάνωση, η κατάταξη φέρνει τον Α.Σ. ΄Η Τόλμη΄ Κιλκίς δεύτερο σύλλογο με τον αριθμό χρυσών μεταλλίων.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλους τους αθλητές-ριες του συλλόγου, που συμμετείχαν στους αγώνες ανεξαρτήτου θέσης, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και ο προπονητής Λεμονίδης Γεώργιος και εύχονται καλή συνέχεια με καθαρά αθλητικό πνεύμα και υγεία.