Εναρξη προπονησεων στο ‘ σπιτι του Tae Kwon Do’

 

Το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 άνοιξαν οι πόρτες από το σπίτι της Ένωσης Ταε Κβον Ντο Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ., προκειμένου να λειτουργήσει το κλιμάκιο.

Ειδικότερα από το τελευταίο πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ σε όλες τις κατηγορίες παμπαίδων-πανκορασίδων, παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και ανδρών-γυναικών οι πρώτοι

( χρυσά μετάλλια ) έχουν το δικαίωμα να κάνουν προπονήσεις στο προπονητήριο το οποίο στεγάζεται στην Μοναστηρίου 202, στη Θεσ/νίκη.

Οργανωμένο, με team προπονητών και με ότι καλύτερο λειτουργεί με στόχο την αναβάθμιση της τεχνικής κατάρτισης και του αγωνιστικού τομέα.

Στο άμεσο μέλλον θα έχει εργοδυναμικές μετρήσεις, ανάλυση τεχνικής αγώνα, διατροφή, ψυχολογία ειδικά για τους αγώνες, φυσικοθεραπεία, και δυο τουλάχιστον συμμετοχές στο εξωτερικό σε διεθνείς αγώνες με την πλήρη κάλυψη της Ένωσης.

Όνειρο ζωής ήταν από τον πρόεδρος της ΕΤΑΒΕ κ .Μανώλη Χρήστο ώστε να αποκτήσει η ΕΤΑΒΕ τον δικό της χώρο. Στο κλιμάκιο συμμετείχαν και από τον Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς 3 αθλητές-ριες:

–          Δικαιοσυνόπουλος Χρήστος εφήβων έως 63 κιλά

–          Καλφοπούλου Μαρία κορασίδων έως 41 κιλά

–          Παπουτσής Αθανάσιος παμπαίδων έως 41 κιλά

Το πρόγραμμα ήταν νορμάλ σαν έναρξη και στη συνέχεια θα έχει δυο προπονήσεις την ημέρα και σπάρινγκ με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae Do.

Έγινε πλήρης ενημέρωση από τον πρόεδρο ( ΕΤΑΒΕ ) για την ύπαρξη και λειτουργία του προπονητηρίου σε όσους προπονητές  παραβρέθηκαν εκεί σαν πρώτη μέρα.

Όλοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι για το στολίδι της ΕΤΑΒΕ και συγχάρηκαν τη διοίκηση της Ένωσης και ειδικότερα τον πρόεδρο και ευχήθηκαν καλή συνέχεια με θετικά αποτελέσματα στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλουν.

 

Κλιμάκιο 2014 Κλιμάκιο 2014 Κλιμάκιο 2014